dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP - DVD : FELNEVELNI A ZEBRÁT (ANIMAL PLANET)
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!FELNEVELNI A ZEBRÁT (ANIMAL PLANET)


Megjelent:

2010.01.26

Műfaj:

TV sorozat, Ismeretterjesztő filmSzereplők:

Állatok

Gyártó stúdió:

Animal Planet

Forgalmazó:

Animal PlanetHang:

Magyar - Stereo

Képformátum:

4:3 - FF

Hossz:

43 percHordozó
Listaár

DVDabc ár
Státusz
Pont
990 299 2

  Állatgondozók szemén keresztül ölelhetjük magunkhoz a világ legaranyosabb egzotikus állatait. Ez a sorozat a vadállatok életének első évét mutatja be a nézőknek. Az egyes részekben a Vadon Királyságának egy-egy fajtáját mutatjuk be, végigkövetve kölyökkorukat és az élet csodáinak megtapasztalását.

  Az állatok nagy részét élet-halál helyzetből mentették meg. Egyidejűleg azon emberi családokat is megismerjük, akik e vad "kölyök" felnevelésének szentelték életüket. A "Felnevelni az..." az emberi "szülők" és a Föld legaranyosabb vadcsecsemői között kialakuló mély ragaszkodás és különleges kapcsolatok dicsőítése.

  A sorozatban szereplő állatok azért szorulnak emberi gondozásra, mert saját maguk nem lennének képesek túlélni a vadon kihívásait, illetve egy veszélyeztetett fajok számára létrehozott speciális nevelési programban vesznek részt.

  A néző ezeket az állatokat büszke gondozóik szemén keresztül láthatja, akik egy olyan életre készítik fel őket, mely emberi gondozók nélkül hamar véget ért volna.

  Felnevelni a... Zebrát
  Csatlakozunk Louise Jouberthez, a dél-afrikai köztársaságbeli Limpopo tartomány Sanwild Animal Sanctuary alapítójához, hogy végigkövessünk egy szívszaggató és szívmelengetõ évet, mely alatt három zebrabébit nevel fel. Megnézzük, hogy Cassidy a súlyosan megsérült csikó hogyan nõ fel és hogyan válik csintalan, de elragadó csibésszé.

  Megismerjük két csapattársát is, Shadow-t és Sky-t, a térséget súlytó katasztrofális szárazság áldozatait. Mindhárman pótanyjuk éjjel-nappali gondozására szorulnak ahhoz, hogy életben maradjanak. A csikók fejlõdésük során sok örömöt és kalandot átélnek. Emberi gondviselõjük minden lépésüket figyelemmel követi azon az úton, mely a vadonba való visszatérésig vezet.


Extrák:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
5

A film jelenleg raktáron van, a szállítás azonnal megtörténhet
A film jelenleg megrendelhető, szállítás beszerzés után!
A film jelenleg nem kapható, a közeljövőben egészen biztosan nem tudjuk küldeni
A film még nem jelent meg, de előrendelést már elfogadunk rá

A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu